Additionally, paste this code immediately after the opening tag:
 

Έλεγχος Ελαίων

Τα τεστ ελέγχου ελαίων OleoTest® είναι ένα αξιόπιστο τεστ HACCP στην κουζίνα, ιδανικό για τον έλεγχο της ποιότητας των τροφίμων με λάδι, για τεστ μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου.

 

OleoTest μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου για κουζίνα, HORECA, εστιατόρια 1   OleoTest μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου για κουζίνα, HORECA, εστιατόρια 2   OleoTest μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου για κουζίνα, HORECA, εστιατόρια 3

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σύντομη περιγραφή

OLEO Test ελέγχου ποιότητας λαδιού. Αξιόπιστο τεστ στο πλαίσιο HACCP για έλεγχο ποιότητας μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου.

 

Περιγραφή

Το OleoTest® είναι μια αξιόπιστη, γρήγορη και οικονομική μέθοδος για τον έλεγχο της ποιότητας των ελαίων που περιέχονται τα τρόφιμα. Αυτές οι δοκιμές επιτρέπουν σε λίγα λεπτά και με εξαιρετικά απλό τρόπο, την αξιόπιστη αξιολόγηση των ελαιούχων τροφίμων ανάλογα με την παρουσία και την ποσότητα πολικών ενώσεων (εξαιρετικά επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία). Η αξιοπιστία αυτού του τεστ επιβεβαιώνεται συνεχώς μέσω ανεξάρτητων αναλύσεων εργαστηρίων. Αυτή η δοκιμή χρησιμοποιείται τακτικά από επίσημους φορείς (όπως πολλοί από τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς ασφάλειας τροφίμων) σε ενέργειες επιθεώρησης, επειδή παραμένουν αμετάβλητες μετά τη χρήση, γεγονός που τους επιτρέπει να το χρησιμοποιούν ως νομικά αποδεικτικά στοιχεία. Οι δοκιμές OleoTest® αποτελούν ένα σημαντικό συμπλήρωμα στα συστήματα αυτόματου ελέγχου των εταιρειών καταστημάτων τροφίμων (Υποχρεωτικά από το νόμο, σύμφωνα με τον Κανονισμό CE 852/2004).

Η συγκεκριμένη συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για 25 τεστ.

 

Πλεονεκτήματα & οφέλη του OleoTest

  • Εύκολο στη χρήση. Δεν απαιτούνται τεχνικές δεξιότητες,
  • Άμεσα αποτελέσματα. Χρειάζονται μόνο δύο λεπτά,
  • Είναι ασφαλές για χρήση σε άτομα και τρόφιμα. Ειδικά κατασκευασμένο για κουζίνες και ανειδίκευτο προσωπικό,
  • Επαρκές καθώς μετρά το ποσοστό των συνολικών πολικών ενώσεων (αυτό που απαιτεί ο νόμος). Δείχνει πότε είναι επικίνδυνο για την υγεία (> 24%),
  • Οικονομικό. Δεν χρειάζεται συντήρηση, επισκευή ή βαθμονομήσεις και επιτρέπει τη χρήση του λαδιού μέχρι το μέγιστο,
  • Μεγάλη περίοδος ισχύος. Έχει διάρκεια ζωής 18 μήνες μετά την ημερομηνία κατασκευής, η οποία είναι σαφώς επισημασμένη σε όλες τις συσκευασίες,
  • Αξιόπιστο. Η άριστη συσχέτιση μεταξύ των αποτελεσμάτων που λαμβάνονται χρησιμοποιώντας το OleoTest® και αρκετών άλλων εργαστηριακών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένης της επίσημης μεθόδου προσδιορισμού για πολικές ενώσεις (ISO 8420), επαληθεύεται συνεχώς σε ανεξάρτητα εργαστήρια.

 

Πώς λειτουργεί το OleoTest®

Για σωστή χρήση, πρέπει να τοποθετήσετε το σωληνάριο στη θήκη και να ρίξετε το δείγμα ζεστού λαδιού (τουλάχιστον 60 ºC) μέχρι τη γραμμή στην ετικέτα που υπάρχει στον δοκιμαστικό σωλήνα. Ανακινήστε το σωληνάριο (από 30 έως 60 δευτερόλεπτα) για να παραχθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα (το χρώμα αλλάζει όταν το λάδι αναμιγνύεται με το αντιδραστήριο). Αφήστε το μείγμα να σταθεροποιηθεί για 2 λεπτά. Κρατήστε τον σωλήνα κάθετα κοντά σε μια πηγή φωτός και συγκρίνετε το ληφθέν χρώμα με την κλίμακα χρώματος.

 

Συσκευασία

Η συγκεκριμένη συσκευασία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα υλικά για 25 τεστ.

 

Σημαντική σημείωση

Λάβετε υπόψη ότι εάν το αποτέλεσμα είναι στο επίπεδο 5, το λάδι πρέπει να απορριφθεί, καθώς έχει υπερβεί το νόμιμο / συνιστώμενο όριο για πολικές ενώσεις.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Φίλτρα Ποιότητα Τροφίμων, Ποτών και Νερού
Φίλτρα HORECA
Φίλτρα Εστίαση
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 1 Test πιστοποίησης ποιότητας λαδιού τηγανίσματος
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 2 Κατάλληλο για όλα τα λάδια τηγανίσματος για προδιαγραφές HACCP
Τεχνικό Χαρακτηριστικό 3 Γρήγορο Χρωματομετρικό Test, σε συσκευασία των 25 τεμαχίων, με όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα