Additionally, paste this code immediately after the opening tag:
 
Stevia-Food-Ingredients-Product-Portfolio-Hero-Icon-Website

Agar Agar - Α' ύλη για πληθώρα εφαρμογών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 

Το άγαρ άγαρ είναι ένα σύνθετο υδροκολλοειδές που εκχυλίζεται από κόκκινα φύκια (Gracilaria spp και Gelidium spp) που χρησιμοποιείται συνήθως ως πηκτωματοποιητής στην παρασκευή τροφίμων. Το άγαρ άγαρ δεν απαιτεί προσθήκη άλλων προϊόντων ή ιόντων για ζελατινοποίηση και η ισχυρή του ικανότητα πηκτωματοποίησης επιτρέπει τον σχηματισμό πηκτωμάτων άγαρ από πολύ αραιά διαλύματα. Τα τζελ που σχηματίζονται είναι σφιχτά και δυνατά, με κοντή υφή.

 

Α) AGAR RA®

Σύντομη περιγραφή

Η σειρά Agar RA® είναι μια πλήρης σειρά από καθαρή σκόνη.

Java-Biocolloid-Product-Agar-RA-Photo

Περιγραφή

Το Agar RA® Series είναι μια πλήρης γκάμα από καθαρό άγαρ άγαρ σε σκόνη μέτριας υψηλής αντοχής gel με προσαρμόσιμες ιδιότητες υφής για να καλύψει την εφαρμογή του τελικού προϊόντος του πελάτη.

 

Ιδιότητες & Λειτουργικότητα

  • Αντοχή ζελέ μεταξύ 400 και 1.000 g/cm2.
  • Ιξώδες μεταξύ 5 και 200 cps.
  • Υψηλή διαφάνεια.
  • Εξαιρετική συνέργεια με σάκχαρα και άλλα υδροκολλοειδή.
  • Γρήγορη και πλήρης διαλυτότητα σε θερμοκρασία κοντά στη θερμοκρασία βρασμού.
  • Προσαρμοστικότητα σε διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας του νερού.
  • Χαμηλή συνύπαρξη.

 

 

Β) ΑgarOLES®

Σύντομη περιγραφή

AgarOLES® ιδανικό για παρασκευές φαγητών και ποτών με απαλή υφή που ρέει.

Java-Biocolloid-Product-Agar-OLES-Photo

Περιγραφή

Το AgarOLES® είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για μερική ή ολική αντικατάσταση παραδοσιακών ζωικών παραγόντων πηκτωματοποίησης και/ή ακριβών υδροκολλοειδών για να παρέχει μια ιδιαίτερη απαλή και λεπτή υφή, με ομαλή επάλειψη και κρεμώδη υφή. 

 

Ιδιότητες & Λειτουργικότητα

  • Αντοχή gel μεταξύ 30-200 g/cm2.
  • Χαμηλή θερμοκρασία διάλυσης στους ≥85°C.
  • Χαμηλό σημείο ζελατινοποίησης (33-35°C).
  • Δεν απαιτεί πηκτωματοποιητικά βοηθήματα (π.χ. KCl σε τυπική k-carrageenan).
  • Υψηλή συνέργεια με σάκχαρα και άλλα υδροκολλοειδή.
  • Υψηλή διαφάνεια και λαμπερή γυαλάδα.
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικές διαιτητικές ίνες (περιέχει έως και 70% συνολικές διαιτητικές ίνες).
  • Κατάλληλο για κάθε πολιτιστική, θρησκευτική και διατροφική προτίμηση (vegan, vegetarian).

 

Γ) PhytaFIBER® 

Σύντομη περιγραφή

Το PhytaFIBER® είναι κατάλληλο για χρήση ως βελτιωτής υφής, οργανικό, χωρίς χλώριο και γλουτένη.

Java-Biocolloid-Product-Phyta-FIBER-Photo

Περιγραφή 

Με την έννοια "Clean & clear label-friendly & No E-number", το phytaFIBER® είναι κατάλληλο για χρήση ως βελτιωτής υφής που δεσμεύει το νερό καθώς και ως πηγή διαιτητικών ινών σε θερμά επεξεργασμένα και έτοιμα προς κατανάλωση τρόφιμα που περιέχουν θερμότητα και ευαίσθητα προβιοτικά/βιταμίνες. 

 

Ιδιότητες & Λειτουργικότητα

  • Περιέχει τόσο διαλυτές όσο και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες.
  • Οργανικό, χωρίς χλώριο, χωρίς γλουτένη και χωρίς GMO.
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε λειτουργικά μέταλλα.
  • Εναλλακτική πηγή ιωδίου & καλίου.
  • Το συστατικό διαλυτής ίνας μπορεί να διαλυθεί σε ζεστό νερό για να σχηματιστεί ένα πήκτωμα κατά την ψύξη.

 

Το προφίλ της JAVA BIOCOLLOIDS

Η Java Biocolloid είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην παραγωγή εκχυλισμάτων κόκκινων φυκιών, όπως το άγαρ άγαρ, τόσο για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων όσο και στον φαρμακευτικό τομέα.

 

Πληροφορίες παραγωγού

Μάθετε περισσότερα, εδώ: (java-biocolloid.com).

 

___

 

 

 

 

Εκδηλώστε ενδιαφέρον