Additionally, paste this code immediately after the opening tag:
 

Ανίχνευση Αλλεργιογόνων

Οι τροφικές αλλεργίες ορίζονται σαν μια απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος στις πρωτεΐνες των τροφίμων. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η ύπαρξη αλλεργιογόνων στα τρόφιμα πρέπει να αναγράφεται στη συσκευασία. Η βιομηχανία τροφίμων έχει ορίσει ανώτερα όρια της ποσότητας της γλουτένης που επιτρέπεται να υπάρχει στα τρόφιμα και την πλήρη απουσία των υπολοίπων αλλεργιογόνων, είτε αυτά έχουν προστεθεί κατά την παραγωγή, είτε λόγω διασταυρούμενης επιμόλυνσης. Για το λόγο αυτό προμηθεύουμε πιστοποιημένες λύσεις ελέγχου αλλεργιογόνων για μεγάλη γκάμα προϊόντων.